Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

Renaissance Oaks, Clearwater, Florida 33759 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 5 DORMITOARE | 4 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 400.87 MSPAȚIU UTIL | PREȚ: $1,095,000 |

 

Oportunitate unică de a locui în centrul Clearwater-lui în complexul rezidenţial privat Renaissance Oaks cu access securizat – o comunitate prestigioasă şi foarte căutată! Oferind o arhitectură europeană superbă, lucrări de construcţie de înaltă calitate, finisaje interioare unice, această casă elegantă cu 2 etaje şi piscină, bine amenajată, ultra-luxoasă, şi decorată profesionist, este fosta casă „model” Palm Island III al constructorului. O casă de vis, încărcată cu detalii personalizate şi îmbunătăţiri în fiecare parte a sa, oferă un spaţiu elegant, stilat şi liniştit tipic pentru Florida, unde te poţi simţi ca în vacanţă acolo unde locuieşti. Această proprietate uimitoare oferă: 5 dormitoare (al cincelea este considerat o cameră bonus la cel de-al doilea etaj cu balcon), 4 băi, garaj pentru 2 maşini (al treilea spaţiu de parcare a fost convertit într-o sală de sport cu pardosea din lemn şi cu aer condiţionat), un birou, în timp ce sufrageria, camera de zi, camera familială şi camera de jocuri au toate vedere neobstrucţionată către terasa pavată şi acoperită, mărginită de palmieri, cu o bucătărie în aer liber, bazin de înot şi cascadă – o perfectă oază în aer liber. Lunga listă de dotări adiţionale include: alee de acces pavată, acoperiş de ţiglă, intrare boltită cu uşi duble de sticlă, tavane înalte de 3.6 metrii pătraţi cu ornamente decorative, parchet din lemn masiv pe toată suprafaţa spaţiilor de living, gresie în sufragerie şi living, mochetă în dormitoare, draperii şi perdele unice, sistem audio de înaltă performanţă, bucătărie fabuloasă cu insulă centrală şi bar pentru micul dejun, frigider pentru vinuri, perete media din piatră cu şemineu, dressinguri spaţioase, baie principală de lux cu chiuvetă dublă, vană şi duş separat, spălătorie generoasă cu spaţiu de depozitare şi multe, multe altele! Casa a fost recent zugrăvită la exterior în 2017 şi două noi sisteme HVAC au fost instalate în iunie 2017 şi iulie 2019. Această unică şi captivantă casă, din imediata vecinătate a plajei renumite Clearwater Beach, oraşul Safety Harbor, aeroportul internaţional Tampa şi St. Pete, poate fi a ta!

 

  

 

 

ChampionsGate, Davenport, FL 33896 -  În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului

 


 

| 6 DORMITOARE | 6 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 311.03 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $450,000 |

 

Casă pe două etaje, mobilată și decorată elegant, cu 6 dormitoare, 6 băi, piscină privată și terasă ecranată, situată într-una dintre cele mai căutate comunități de închiriere din Orlando, The Retreat at Champions Gate, poate fi reședința dvs. principală, casă de vacanță sau proprietate de închiriere pe termen scurt, care generează venit. Planul unic poate găzdui 12 persoane în confort. Alături de 4 dormitoare, decorat profesional și echipat cu HDTV, acest plan oferă două dormitoare matrimoniale cu access direct la baie, atât la parter cât și la etaj, cu paturi king/matrimoniale. Sufrageria și camera de zi spațioasă de la parter dispune de un TV cu ecran de 60”, la fel și la etaj, in loft. Singura casă care oferă o sală de joacă pentru oaspeții tineri:jucării pentru copii mici, TV de 55 ” conectat cu Blue Ray Player, Xbox cu 2 controlere, un castel de joacă, un șevalet cu litere magnetice și multe altele. Garajul a fost transformat în sală de jocuri: masă de biliard de 8 ft, cu conversie opțională de tenis de masă, masă de hochei aerian de 7 ft, masă de fotbal, tablă de dart și TV montat pe perete. Podele mari de gresie in zonele de locuit de la parter, bucătărie complet echipată, dulapuri din lemn, electrocasnice din oțel inoxidabil, blaturi din granit fac din acestă casă o destinație preferată pentru vacanțe. Facilitățile Oasis Clubhouse sunt incluse în HOA: centru de fitness, piscină în stil resort, spa, râu leneș, tobogan, bar de înot, terenuri de sport, teatru, sală de jocuri, grătar, tiki-bar și multe altele. Aceasta este oportunitatea ta!

Comunitate de golf într-un complex rezidențial de excepție situat în Orlando, cu inegalabile facilități şi confort neasemuit. Amplasat în proximitatea parcului de distracţii Walt Disney World Resort, cu peluze perfecte și cu două terenuri de golf cu 18 găuri proiectate de Greg Norman, acest complex atrage cumpărători din SUA şi de peste hotare din diferite motive. Unul dintre acestea este calitatea caselor individuale cu 4-8 dormitoare disponibile. Locaţie perfectă pentru a deţine o casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier. Pentru informaţii suplimentare despre Retreat at ChampionsGate apăsaţii butonul DETALII.

 

 

 

Cypress Bend Of Countryside, Clearwater, Florida 33761 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 3 DORMITOARE | 2 BĂI | 203.82 MSPAȚIU UTIL | PREȚ: $349,000 |

 

Situat pe unul dintre cele mai întinse loturi de teren (cu o suprafaţă de 1426.52 metrii pătraţi) din căutată zonă Countryside, la extremitatea închisă în fund de sac a acestei remarcabile comunităţi – rezidenţă uni-familială cu o suprafaţă locuibilă de 203.82 metrii pătraţi constă în 3 dormitoare, 2 băi, garaj pentru două autoturisme, sufragerie, cameră de zi şi cameră de familie cu şemineu, precum şi un loc de luat masă adiacent bucătăriei şi o verandă închisă cu spa. Aceasta este comoara ascunsă pe care o căutai pentru a o personaliza în conformitate cu propria imaginaţie fie că eşti un entuziast al îmbunătăţirilor gata să locuiască acest spaţiu sau un investitor interesat să îl revândă cu profit. Posibilităţile sunt nelimitate, şi aceasta proprietate poate deveni cu usurinţă o locuinţă incredibilă. Curtea îngrădită, cu spaţiu generos, poate adăposti o piscină oricât de mare, o ambarcaţiune sau RV şi oferă loc pentru activităţi în aer liber, spaţiu de joacă sau pentru petreceri. Locuinţa a fost prevăzută cu aer condiţionat în 2016, panouri solare în 2017, dedurizator pentru apă în 2018, sistem de dezinfecţie cu raze ultraviolete în 2018 şi put pentru irigaţii. Mocheta a fost îndepărtată. Această proprietate se află într-o zonă neinundabilă într-una dintre cele mai bune vecinătăţi din Clearwater, fără taxe comunitare, situată la câteva minute distanţă de Countryside Mall, cu accees rapid la drumurile principale, aproape de restaurante, terenuri de golf, şcoli de elită, cinematografe, aeroporturi, facilităţi medicale, parcuri şi cele mai frumoase plaje din Florida. Ar putea fi aceasta noua ta casă?

 

  

 

 

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 -  În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 6 DORMITOARE | 6 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 311.03 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $535,000 |

 

Situată în apreciatul complex rezidenţial de golf The Retreat at Champions Gate, la 15-minute distanţă de parcurile Disney, această casă de vacanţă impresionantă cu două nivele, este complet mobilată şi cu posibilitatea de a fi închiriat în regim hotelier. Locuinţă decorată profesionist cu şase dormitoare, şase băi, terasă acoperită şi piscină încălzită, poate găzdui 12 persoane de o manieră luxoasă. Fiecare dormitor este decorat în mod unic şi este echipat cu propriul televizor cu ecran plat. Există de asemenea multe spaţii de distracţie, de la spaţioasa cameră de zi de la parter, cu un televizor de mari dimensiuni până la spaţiul de la etaj, de asemenea echipat cu TV. Sufrageria separată a fost concepută pentru savurarea meselor împreună. Pentru a garanta o vacanţă plină de amuzament si distractie, garajul a fost convertit într-o cameră de jocuri cu masă de billiard ce poate fi convertită în masă de pingpong, cu masă de hochei pe aer, masă de fotbal, tablă pentru dart şi TV. Bucătărie complet echipată, blaturi de granit, electrocasnice din oțel inoxidabil, dulapuri din lemn, scaune suplimentare la barul bucătăriei, podele placate cu plăci mari de gresie, pentru a menţiona numai câteva dotări. Proprietarii şi oaspeţii lor au acces nelimitat la clubul privat și elegant, Oasis Clubhouse, care oferă servicii de calitate şi diversificate: centru de fitness, piscină de tip resort, spa, râu leneș, jacuzzi, terenuri de sport, cinematograf, tiki-bar, restaurante, cabane cu aer condiţionat, terenuri de tenis şi multe altele. Asociaţia proprietarilor (HOA) asigură întreţinerea zonelor comune şi a peluzelor. Rezervările existente sunt transferabile dacă alegeţi să menţineti compania de administrare curentă.

 

 

Comunitate de golf într-un complex rezidențial de excepție situat în Orlando, cu inegalabile facilități şi confort neasemuit. Amplasat în proximitatea parcului de distracţii Walt Disney World Resort, cu peluze perfecte și cu două terenuri de golf cu 18 găuri proiectate de Greg Norman, acest complex atrage cumpărători din SUA şi de peste hotare din diferite motive. Unul dintre acestea este calitatea caselor individuale cu 4-8 dormitoare disponibile. Locaţie perfectă pentru a deţine o casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier. Pentru informaţii suplimentare despre Retreat at ChampionsGate apăsaţii butonul DETALII.

 

 

 

Countryside, Clearwater, Florida 33761 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 2 BĂI | 147.25 MSPAȚIU UTIL | PREȚ: $224,000 |

 

Locaţie! Locaţie! Locaţie! Trăieşte în inima unei zone rurale foarte căutate, într-un mediu familial liniştit aflat în apropierea tuturor punctelor de interes:zonă comercială, restaurante, terenuri de golf, şcoli de elită, cinematografe, aeroporturi, facilităţi medicale, parcuri şi cele mai frumoase plaje din Florida.Te poţi muta într-o vilă spaţioasă de două etaje cu 4 dormitoare, 2 băi şi mansard ă, asa cum rar găseşti pe piaţă. Bucătăria a fost complet renovată cu mobilier modern, blaturi Corian şi electrocasnice din oţel inoxidabil, iar podelele sunt pavate cu gresie în culori deschise care se extind şi în zona de zi şi cea de luat masă. Unul dintre dormitoare se află convenabil la primul etaj şi este deservit de o baie completă cu duş reamenajat. Camera de zi, cu tavane boltite, are două uşi culisante separate care dau spre o terasă închisă cu podea pavată cu gresie ce a fost recent refăcută. Bucătăria se deschide spre un spaţiu exterior îngrădit pentru intimitatea ta, unde işi poate cu uşurinţă găsi locul un grătar. Mansarda (care nu este inclusă în suprafaţa utilă) are podele de lemn şi poate fi uşor transformată într-un spaţiu de joacă sau birou. Locuinţei nu îi lipseşte spaţiul de depozitare; sub scară există un spaţiu care poate fi transformat în cămară. Un alt loc de depozitare se situează convenabil sub spaţiul de parcare acoperit, iar oaspeţii pot parca in mijlocul cul-de-sacului. Un nou sistem de aer condiţionat a fost instalat în anul 2018. Maşinile de spălat şi uscat au fost înlocuite în 2019. Bucură-te de piscina comunitară şi spatii comune fără cheltuieli de întreţinere! Aceasta este o oportunitate de neratat!

  

 

 

Villages Of Bloomingdale, Riverview, Florida 33578 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 2 DORMITOARE | 2.5 BĂI | GARAJ PT. 1 MAȘINĂ | 123.83 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $135,000 |

 

O posibilitate de a intra în posesia acestei spaţioase locuinţe urbane cu două dormitoare, 2.5 băi, garaj pentru o maşină şi verandă, fără cheltuieli de întreţinere, situată în ansamblul rezidenţial Villages of Bloomingdale, dotat cu barieră pentru controlul accesului şi siguranţa proprietarilor. Primul nivel, conceput ca un spaţiu deschis, cuprinde bucătăria cu o cămară imensă şi bar pentru mic dejun, sufragerie, cameră de zi şi o baie de serviciu. Uşile culisante se deschid din living spre o curte privată cu vedere la o zonă de conservare. Etajul cuprinde două suite de dormitoare, fiecare cu baie proprie şi dressing generos. Întreaga casă este prevazută cu ventilatoare de tavan. La etaj se găseşte un spaţiu technic cu maşină de spălat şi de uscat rufe, precum şi loc de depozitare. Instalaţia de aer condiţionat a fost instalată recent (februarie 2020). Locaţia este excelentă, la câteva minute distanţă de 301, cu access rapid spre I-75 şi Crosstown Expressway, aproape de Brandon şi Tampa, ca şi de zone comerciale, de restaurante, şcoli şi aria de divertisment.

 

 

 

Highlands At Hunter's Green, Tampa, Florida 33647 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 1 DORMITOR | 1 BAIE | 65.03 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $84,900 |

 

Apartament de vânzare la ultimul etaj, proaspăt vopsit și gata de mutare, situat în Higlands at Hunters Green, în cadrul comunității rezidențiale populare Hunter's Green Golf cu pază de 24 de ore, în centrul orașului New Tampa, lângă Wiregrass și Tampa Premium Outlet Mall, restaurante, școli prestigioase, cinematografe, spitale, terenuri de golf, cu acces rapid către centrul orașului și spre autostrăzile I-75, I-275. Situat convenabil, la doar câțiva pași de amenităţiile oferite, aceast apartament cu combinație de bucătărie / sufragerie / cameră de zi, oferă 1 dormitor, 1 baie, 1 loc de parcare desemnat și are vedere la piscină de la balconul acoperit cu gresie, care are, de asemenea, o zonă spațioasă de depozitare în aer liber. Alte caracteristici ale apartamentului includ pardoseală cu gresie, ușă glisantă din sticlă, loc separat pentru mașină de spălat și uscător, bar pentru micul dejun și ventilatoare de tavan. Relaxați-vă în facilităţile comunităţii cu piscină, spa, centru de fitness, în timp ce Hunter’s Green Park are trasee de plimbare, terenuri de tenis, de baschet, și de fotbal, loc de joacă pentru copii, parc pentru câini, zonă de picnic și multe altele.

 

 

 

Isles at Cay Commons - Orlando, Florida 32819 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


| 3 DORMITOARE | 2 BĂI | 116 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $235,000 |

 

Ocazie rară pe piaţă! Proprietate la ultimul etaj cu 3 dormitoare şi 2 băi, situată pe colţ la extremitatea clădirii dotate cu lift, cu vedere parţială spre lac din balcon iar unul dintre dormitoare având vedere superbă spre lac, mobilată şi utilată, locată într-o zonă foarte căutată din comunitatea Isles at Cay Commons din Vista Cay, în imediata vecinătate a Centrului de Conferinţe Orange County şi la câteva minute distanţă de Disney World, Universal Studio, Sea World, Orlando Eye şi numeroase alte atracţii turistice, restaurante, baruri, outlet-uri şi mall-uri. Indiferent dacă te găndeşti la o REZIDENŢĂ PERMANENTĂ, o CASĂ DE VACANŢĂ sau o INVESTIŢIE IMOBILIARĂ, nu există un loc mai potrivit decât Vista Cay, locaţia ideală pentru închirierea pe termen scurt. Apartamentul cu plan desfăşurat numit Sonoma, oferă dormitoare spaţioase, băi generoase, cameră de zi şi sufragerie familială, bucătărie dotată cu utilităţi de inox şi blaturi de granit. Te poţi bucura de facilităţile oferite de impresionantul club: piscine, bar, spa încălzit, centru de fitness, teren de baschet, spaţiu pentru grătar, centru de afaceri, sală de jocuri, cinema şi servicii de recepţie. Fă o bucăţică din Orlando a ta!

 

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:     ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Şi eu activez în domeniul imobiliar şi am avut oportunitatea de a vinde şi a cumpăra numeroase proprietăţi. Asta mi-a permis să mă familiarizez atât cu partea de vânzare, cât şi cu cea de cumpărare a tranzacţiilor. Mentalitatea agentului meu imobiliar din Florida, munca depusă şi abordarea etică la vânzarea proprietăţii mele din Orlando, au depăşit toate aşteptările. Când i-am încredinţat lui Edit vânzarea apartametului meu din Orlando, a preluat controlul întregului proces de la bun început şi m-a consiliat în privinţa rolului meu în procesul de vânzare, inclusiv prezentarea unei analize comparative a pieţei pe care am discutat-o. În afară de precizarea preţului, rolul meu a constat în semnarea documentelor pe care mi le-a înmânat. Toate întrebarile mele au primit un răspuns clar şi detailat, disponibil la orice oră, în ciuda diferenţelor de fus orar. Edit s-a ocupat de realizarea fotografiilor şi filmelor profesioniste de prezentare a proprietăţii şi a organizat vizionările de cea mai eficientă manieră.

Proprietatea mea s-a vândut în timp record, la preţul solicitat, chiar în aceiaşi zi! E o performanţă remarcabilă datorată unei munci asidue şi abordării cu înalt profesionalism a misiunii. Mulţumesc mult, Edit!

 

Vista Cay / Isles At Cay Commons - Orlando, Fl 32819 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 2 DORMITOARE | 2 BĂI | 103 M2 SPAȚIU UTIL | DATA TRANZACŢIEI: 06 IUNIE 2019 | PREȚ: $228,000 |

 

Pregăteşte-te să fi uimit! Aceast impresionant apartament de lux la parter, total reamenajat, decorat cu gust, complet mobilat și echipat, cu 2 dormitoare, 2 băi, se găsește la parterul unei proprietăți mult apreciate din comunitatea de Isles at Cay Commons în Vista Cay, situată în imediata vecinătate a Orange County Convention Centre, și la câteva minute distanță de Disney World, Studio Universal, Sea World, Orlando Eye și alte numeroase atracții turistice, zone de agreement, restaurante, baruri, magazine și mall-uri. Intră în proprietatea acestei oaze private (cu peste 30 de review-uri de 5 stele), și transform-o în rezidența ta permanentă, de vacanță sau în investiție imobiliară (nu poți găsi o locație mai bună pentru chirie pe termen scurt, decât Vista Cay). Iți sunt oferite dormitoare mari, decomandate, băi spațioase, cameră de zi și sufragerie, bucătărie echipată cu electrocasnice de inox și blaturi de granit, podele cu aspect de lemn în toate spațiile comune și dormitoare, balcon privat cu vedere la lac și multe altele! Bucură-te de amenajările oferite de club: piscine, bar la piscină, spa încălzit, centru de fitness, teren de baschet, grătare, centru de afaceri, sală de jocuri, cinematograf, servicii de recepție.Nu rata fantastica oportunitate de a face acest frumos apartament al tău!

 

 

Grand Estuary - River Strand, Bradenton, Fl 34212 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 2 DORMITOARE | 2 BĂI | 104.14 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $173,000 |

 

Odată ce devi proprietarul acestui apartament cu două dormitoare, două băi, complet mobilate, la cheie, rareori disponibil la etajul al patrulea în condominium-ul cu splendida vedere la lac şi terenul de golf obţi şi statutul de membru pentru clubul de golf competiţional cu 27 de găuri cu design Arthur Hill. Locată convenabil în imediata apropiere de I-75, cu acces rapid la şcoli, zonă comercială, restaurante şi plaje de clasă mondială, şi găzduită de River Strand Golf and Country Club, această proprietate, poate fi folosită ca rezidenţă permanentă sau ca locuinţă de vacanţă sau investiţie – statutul de membru al clubului fiind transmisibil chiriaşilor.

 

Desfăşurarea spaţială a planului generos Ashbury, vă oferă maximă intimitate, un spaţiu pentru mic dejun, o bucătărie mare cu multiple spaţii de depozitare, sufragerie şi spaţiu de zi comune separate cu uşi de sticlă de terasă. Alte dotări includ pavarea cu plăci mari de gresie dispuse în diagonală, blaturi de granit, electrocasnice de inox, ferestre rezistente la uragane, dressinguri separate pentru ea şi el. Clădirea este dotată cu lift şi unitatea vine la pachet cu un spaţiu de depozitare exterior.

 

 

Cheltuielile de întreţinere (HOA) includ toate facilităţile clubului de 3623 metrii pătraţi de inspiraţie toscană: două restaurante, piscine încălzite, jacuzzi, piscine pentru înot contracurent, tiki-bar, plajă cu nisip, 8 terenuri de tenis cu nocturnă Har-Tru, două centre de fitness cu acces 24/7, 8 terenuri cu nocturnă pentru mai noul pickle ball, terenuri de baschet şi zone de picnic. Bucuraţi-vă de stilul de viaţă al Floridei la cele mai înalte standarde! Nu rataţi ocazia!

 

 

Delray Beach, Florida 33446 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Cumpărătorului


 

| 3 DORMITOARE | 3.5 BĂI | GARAJ PT. 3 MAȘINI | PISCINĂ | 311.41 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $1,100,000 |

 

Cu un aspect de modernitate elegantă, această uluitoare casă tradiţională, decorată profesionist, este locată în The Bridges – o comunitate foarte dezirabilă. Locuinţă cu un nivel, prezintă un remarcabil concept de spaţiu deschis upgradat cu elemente de arhitectură personalizată, inclusiv minunate podele de marmură. Finisajele rafinate, de designer, includ tavane casetate, cornişe, un foaier în oglinzi şi un centru de divertisment iluminat, ce constituie punctul central de interes al spaţiului generos. Bucătăria gourmet este echipată cu cuptor dublu Wolf şi plită, congelator, maşină de spălat vase Bosch şi iluminare deasupra şi dedesubtul corpurilor de mobilier. Sala de club este inteligent proiectată cu un birou încorporat făcut la comandă şi iluminare de înaltă calitate, podele de lemn masiv şi uşi frantuzeşti care dau spre curte.

 

 

RECENZIA CUMPĂRĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Când am achiziţionat noua noastră locuinţă, am fost norocoşi să beneficiem de cunoştiinţele vaste ale lui Edit Gabor privind piaţa imobiliară în zona Delray Beach. Ea ne-a furnizat o analiză de piaţă detailată şi ne-a explicat tendinţele actuale ale pieţei. S-a ocupat de toată documentaţia. Tot ceea ce a trebuit să facem a fost să o ascultăm şi să semnăm actele necesare. Ne-a ţinut mereu la curent cu desfăşurarea procesului, inspecţia locuinţei şi aprobarea HOA (ASOCIAŢIA PROPRIETARILOR).

 

 

Edit a fost mereu la dispoziţia noastră şi a răspuns cu promptitudine la telefoanele, mesajele şi e-mailurile noastre. Credem că a negociat foarte bine în numele nostru. Am putut observa comportamentul ei profesionist în aranjarea vizionărilor, precum şi excelentele relaţii cu agentul de vânzări şi cu personalul HOA. A fost un process foarte plăcut de la prima nostră întalnire şi până la încheierea tranzacţiei. Apreciem valoarea muncii asidue şi a dedicării sale şi putem garanta că Edit Gabor va depăşi aşteptările dumneavostră.

 

 

Paradise Palms, Kissimmee, Florida 34747 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 3 BĂI | PISCINĂ | 176.70 MSPAŢIU UTIL | PREŢ: $225,000 |

 

Bucuria întorcerii acasă este mereu aceiaşi. Această locuinţă pe două niveluri, complet mobilată şi echipată, având privire la lac şi fără vecini în partea din spate poate deveni căminul dumneavoastră, casă de vacanţă sau o sursă de venit. Paradise Palms Resort este una dintre cele mai populare comunităţi de tip staţiune situată la căteva minute distanţă de parcurile Disney, restaurante, zonă comercială şi alte atracţii. Vilă cu 4 dormitoare, 3 băi, piscină privată încălzită, terasă acoperită, sufragerie şi cameră de zi, bucătărie cu un generos bar pentru micul dejun, echipamente de inox şi blaturi de granit, podele pavate cu gresie la primul nivel pentru a enumera numai căteva dintre dotări. Dormitorul principal şi încă două dormitore se află la etaj, iar la parter se găseşte încă un dormitor. Facilităţile comunităţii la care aveţi acces inclus în taxa de administrare a proprietăţii cuprind un club house cu o suprafaţă de 9.500 picioare pătrate cu centru de fitness, piscină, sauna, tiki bar, terenuri de tenis, volei, baschet, sală de cinema cu 50 de locuri, sală de jocuri, loc de luat masă, alee de promenadă. Internetul, cablul şi telefonia sunt incluse. Există rezervări în avans.

 

 

Ansamblul rezidenţial Paradise Palm în Kissimmee, Florida prezintă elegantele case de vacanţă Lennar, perfecte pentru investiţii imobiliare sau ca rezidenţe secundare de vacanţă. La magnifica intrare în acest splendid ansamblu rezidenţial te întâmpină fântăni şi cascade care te primesc într-un veritabil paradis tropical cu simfonia lui de sunete şi peisaje impresionante. Paradise Palm oferă proprietarilor şi oaspeţilor lor relaxarea perfectă într-un mediu similar unui resort de vacanţă cu servicii complete. Pentru dumneavostră şi invitaţii dumneavoastră tot ceea ce iubiţi în Florida centrală este la îndemână. La numai câteva minute găsiţi Disney World, Universal Studios şi celebrul Orlando International Drive, numeroase terenuri de golf şi diverse atracţii. Localizarea comunităţii oferă acces facil spre autostrăzile US 192, SR I-4, SR 417 şi Hwy 27. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să mă contactaţi.

 

 

 

 

The Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 6 DORMITOARE | 6 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | PISCINĂ | 311.03 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $465,000 |

 

Spectaculoasă casă de vacanţă complet utilată şi mobilată, cu piscină privată şi spa, localizată în impresionanta comunitatea de golf Championsgate, la numai 15 minute de Disney World. Prezentând o faţadă de cărămidă, acoperiş de ţiglă şi având o alee de acces cu maşina pavată cu cărămidă, această proprietate decorată profesionist, compusă din 6 dormitoare şi 6 băi, poate găzdui confortabil 12 persoane. Camera de zi este pusă în valoare de 3 canapele generoase de piele maro şi un echipament  HDTV de 65”. Sufrageria separată, cu o masă care poate găzdui 10 persoane este destinată meselor în compania celor dragi. Garajul a fost convertit într-o sală de jocuri. Bucătăria complet echipată, blaturile de granit, aparatură de oţel inoxidabil, scaunele înalte suplimentare de la barul bucătăriei, terasa piscinei cu şezlonguri mari, umbrele de soare şi două mese cu scaune cu perne oferă confort şi funcţionalitate.

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Am întălnit-o pe Edit Gabor cu ani în urmă şi atitudinea ei proactivă şi dedicarea au fost pentru noi argumentele că este persoana potrivită să ne vândă proprietatea. Şi nu ne-a dezamăgit. A fost întotdeauna la curent cu piaţa imobiliară locală şi comunicarea ei a fost mereu directă în privinţa posibilităţilor. Nu numai că ne-a oferit o analiză actuală a pieţei, ci a alocat timp să ne explice trendurile. Bazat pe aceste discuţii şi pe recomandările ei, am putut lua o decizie informată asupra unui preţ competitiv şi totuşi acceptabil pentru noi. Recomandările ei au fost confirmate de piaţă. Edit a fost mereu extrem de săritoare şi ne-a ţinut informaţi de-a lungul întregului proces. Şi asta se aplică şi în privinţa altor potenţiali cumpărători. A reuşit întotdeauna să organizeze vizionările, chiar dacă termenul de informare a fost scurt, sau dacă era în afara orelor de program. Niciodată nu a fost nevoie să îi trimitem o atenţionare, de câte ori a promis să ne răspundă, am primit cu siguranţă răspunsul în timp util. În timpul negocierii preţului, a pregătit diverse scenarii şi ne-a informat când trebuie să fim disponibili dacă trebuia luată o decizie. De-a lungul întregului proces s-a achitat de toate sarcinile operaţionale şi a întocmit toată documentaţia. Ne-a explicat fiecare detaliu. Nu ne-am simţit împovăraţi cu informaţii, dar am ştiut în fiecare moment ce ne aşteptă.

 

 

Practic, ea ne-a pus la dispoziţie totul, de la listarea proprietăţii, vizionări, prezentarea ofertelor, inspecţie, încheierea tranzacţiei şi serviciile de după vânzare. În concluzie, colaborarea cu Edit a fost o experienţă grozavă şi foarte lină. Cu toate că suntem pretenţioşi, a reuşit să ne depăşească toate aşteptările. Dacă căutaţi o persoană de încredere, dedicată, informată, atentă şi plăcută, Edit este alegerea perfectă. Nu avem nici o ezitare în a o recomanda pe Edit ca agentul la care trebuie să apeleze oricine intenţionează să cumpere sau să vândă în zona Orlando.

 

 

 

River Strand, Bradenton, Florida 34212 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 3 BĂI | GARAJ PT. 3 MAȘINI | PISCINĂ | 213.40 MSPAȚIU UTIL | PREȚ: $420,000 |

 

Oportunitate unică de a intra în posesia unei proprietăţi în ediţie limitată concepută dupa modelul Tivoli, care vine la pachet cu calitatea de membru la clubul de golf competiţional cu 27 de găuri conceput de Arthur Hills. Situată în mult râvnita comunitate privată cu pază River Strand Golf & Country Club, această casă oferă un stil de viaţă luxos şi excepţional sub toate aspectele. Proprietatea are un plan desfăşurat cu 4 dormitoare, 3 băi complete, garaj pentru 3 maşini, drum de acces pavat cu cărămidă, bucătărie spaţioasă cu insulă centrală şi dotare completă cu electrocasnice din oţel inoxidabil, spaţiu pentru mic dejun, un generos spaţiu formal de luat masă, dormitor matrimonial cu baie proprie cu două chiuvete, cadă de baie şi cabină de duş separate. De asemenea, există o terasă acoperită cu piscină încălzită şi spa, perfecte pentru amuzamentul familiei şi prietenilor. Alte aspecte remarcabile includ acoperişul de ţiglă, pardoseală de gresie pe toată suprafaţa livingului, dulapuri încăpătoare, ventilatoare de tavan, obloane împotriva uraganelor. Locuinţa este “la cheie”, gata de a primi noii proprietari, mobilierul fiind inclus în preţ. 

 

 

Bucuraţi-vă de toate facilităţile clubului cu o suprafaţă de 3623 metrii pătraţi: piscine încălzite, spa, tiki bar, plajă cu nisip, 8 terenuri de tenis Har-Tru, centru de fitness la cele mai înalte standarde şi cu acces 24 de ore, 7 zile pe săptămâna, terenuri de joacă, de basket, pickleball, zone de picnic, restaurant şi multe altele. Tot ce aţi visat într-o locuinţă familială detaşată! Veniţi să vă convingeţi! Vizualizaţi fotografiile facilităţilor în turul virtual.

 

 

 

Complex Rezidențial BellaVida, Kissimmee, Fl 34746 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 4 BĂI | GARAJ PENTRU 2 MAȘINI | PISCINĂ | 192.21 M2 SPAŢIU UTIL | PREŢ: $285,000 |

 

Cu o privelişte uimitoare spre o zonă de conservare, această proprietate la cheie, mobilată şi complet utilată cu 4 dormitoare, 4 băi, garaj convertit în camera de jocuri şi piscină privată încălzită, este o casă de vacanţă perfectă pentru închiriat in regim hotelier sau o a două casă în cea mai bună locaţie. Bellavida Resort este un elegant ansamblu rezidenţial cu pază, având unitaţi uşor de închiriat datorită proximităţii faţă de renumitele parcuri tematice, de restaurante, de terenuri de golf şi multiple posibilităţi de a face cumpărături. Facilităţile sunt demne de un resort de cinci  stele, dar ofera confortul, funcţionalitatea şi intimitatea unei proprietăţi private. Planul desfăşurat este perfect, fiecare dormitor având baie proprie. Parterul este complet placat cu gresie, iar la etaj pardoseala este acoperită cu mochetă. Bucurați-vă de această proprietate sau închiriaţi-o prin compania de administrare prezentă sau una aleasă de dumneavoastră.

Vă rog să mă contactați pentru orice alte detalii. 

 

Bellavida este situată într-o locaţie deosebită, de inspiraţie mediteraneană, cu o peisagistică luxuriantă, având un aspect de înaltă clasă. Locaţia şi multitudinea de facilităţi poziţionează acest complex rezidenţial ca pe o excelentă variantă de casă de vacanţă sau investiţie în Orlando. O largă varietate de construcţii noi sau case date spre revânzare sunt oferite pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Pentru informaţii suplimentare despre complexul rezidenţial Bellavida apăsaţii butonul DETALII.

 

 

 

Paradise Palms Resort, Kissimmee, Fl 34747 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 4 DORMITOARE | 3 BĂI | PISCINĂ | 176.70 MSPAŢIU UTIL | PREŢ: $230,000 |

 

Locaţie splendidă! Nu poţi fi mai aproape de un club cu o suprafaţă de 882M2 ! Aproape de celebrele parcuri tematice Walt Disney, restaurante şi zone comerciale, această locuinţă luxoasă, mobilată şi decorată profesionist este aşezată în popularul ansamblu rezidenţial Paradise Palms. Construită în 2013, această casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier, are tot confortul unui cămin: piscină privată, un spaţiu amplu cu 4 dormitoare, 3 băi, zonă de luat masa formală şi cameră de zi, bucătarie complet echipată cu aparatură de inox, blaturi de granit, gresie pe toată suprafaţa primului nivel, pentru a menţiona numai câteva avantaje. Taxele HOA (taxele de administrare a proprietăţii) includ clubul cu piscină, spa, sauna, centru de fitness de înaltă clasă, sală de jocuri, mini piaţă, tiki-bar, loc de luat masă, cinematograf, terenuri de tenis, baschet, volei, şi concierge. Rezervările existente vor fi transferate noului proprietar.

 

 

Ansamblul rezidenţial Paradise Palm în Kissimmee, Florida prezintă elegantele case de vacanţă Lennar, perfecte pentru investiţii imobiliare sau ca rezidenţe secundare de vacanţă. La magnifica intrare în acest splendid ansamblu rezidenţial te întâmpină fântăni şi cascade care te primesc într-un veritabil paradis tropical cu simfonia lui de sunete şi peisaje impresionante. Paradise Palm oferă proprietarilor şi oaspeţilor lor relaxarea perfectă într-un mediu similar unui resort de vacanţă cu servicii complete. Pentru dumneavostră şi invitaţii dumneavoastră tot ceea ce iubiţi în Florida centrală este la îndemână. La numai câteva minute găsiţi Disney World, Universal Studios şi celebrul Orlando International Drive, numeroase terenuri de golf şi diverse atracţii. Localizarea comunităţii oferă acces facil spre autostrăzile US 192, SR I-4, SR 417 şi Hwy 27. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să mă contactaţi.

 

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Presupun că dacă în acestă lume tumultoasă în care trăim ar exista o personificare a preciziei, grijii şi competenţei, aceasta ar lua forma agentului meu imobiliar,Edit Gabor. Pe toată durata desfăşurării procesului de vânzare, am fost mereu ţinut la curent cu desfăşurarea evenimentelor. Nu m-am îndoit nici o clipă de finalizarea cu succes a tranzacţiei. Edit, cu atitudinea conştiincioasă caracteristică şi profundele cunoştinţe profesionale, a depăşit toate obstacolele care au apărut şi a condus spre încheierea cu succes a afacerii. O cunosc de multă vreme şi nu m-a surprins atitudinea sa fermă, care a făcut să fie respectate toate termenele.

Dragă Edit, doresc ca prin prezenta să îmi exprim recunoştinţa şi dacă în viitor mă gândesc la achiziţionarea unei proprietăţi în Florida, voi lucra exclusiv cu tine şi te voi recomanda oricui este în căutarea unui agent imobiliar în Florida.

 

Plantation, Florida 33324 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 3 DORMITOARE | 3 BĂI | GARAJ PENTRU 2 MAȘINI | 209.58 M2 SPAȚIU UTIL | PREȚ: $355,000 |

 

Vândut în doar 1 zi, la preţul cerut! Doriţi rezultate similare? Nu ezitaţi să mă contactaţi.

Adorabilă locuinţă cu un nivel, locată în comunitatea Sunset Cove cu pază 24 ore din 24 în prestigioasa zonă Central Park, cunoscută pentru şcoli A+, vecinătatea cu toate marile autostrăzi, centre comerciale, restaurante, terenuri de golf şi aeroport. Tavane înalte, bucătărie deschisă, blaturi de granit, dormitor separat, podele de gresie şi parchet laminat, obloane de protecţie împotriva uraganelor pentru toate deschiderile, curte interioară spaţioasă pavată cu cărămidă şi multe altele.

 

 

RECENZIA VÂNZĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare

Expertiză locală:              

Cunoaşterea procesului:

Receptivitate:                   

Abilităţi de negociere:     

 

Am întălnit-o pe Edit în urmă cu 5 ani cu ocazia achiziţionării unei proprietăţi în South Florida, iar acum că a venit vremea să mă relochez, nu a existat nici un dubiu că singura persoană la care voi apela pentru vânzare va fi ea. Cu toate că locuieşte la mai bine de trei ore de mers cu maşina de noi, şi-a arătat imediat disponibilitatea, a venit cu un CMA (analiză de piaţă) bine pregătit şi a demarat lucrurile imediat. Fotografiile şi turul video virtual au fost de cea mai înaltă calitate, ca şi listarea foarte atractivă şi de un înalt professionalism. Iar rezultatul a fost incredibil: o singură zi pe piaţă!!! Preţul de vânzare a fost cel de listare, nici un dolar mai puţin!

 

 

Edit a făcut o treabă grozavă! Nu mi-am putut crede urechilor când mi-a spus rezultatele mai sus menţionate la telefon. În plus, ne-a asistat de-a lungul acestui proces de o manieră foarte eficientă, fiind mereu disponibilă, răspunzând e-mailuri-lor în termen de minute, dacă nu de secunde! Una peste alta, dacă doriţi un serviciu de cea mai bună calitate, o procedură rapidă şi un agent super profesionist şi radiant, aţi găsit omul potrivit în persoana lui Edit. Este cea mai bună!!!!

 

 

 

 

Miami, Florida 33179 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Cumpărătorului


 

| 3 DORMITOARE | 2.5 BĂI | GARAJ PT. 1 MAȘINĂ | 195.74 MSPAȚIU UTIL | PREȚ: $295,000 |

 

Spaţioasă locuinţă cu 3 dormitoare şi 2,5 băi, într-o comunitate supravegheată, locată la câteva minute de I-95, Aventura, shopping, restaurant şi plaje. Prezintă un plan deschis, tavane înalte, spaţii de depozitare generoase, pardoseală de gresie, dormitor matrimonial spaţios cu dressing şi baie, spaţiu de uscat rufe, curte privată îngrădită şi garaj. Calea de acces în comunitate are pază. Există un club, piscină comună şi parcare pentru oaspeţi. Vino să te îndrăgosteşti de această proprietate fermecătoare!

 

 

RECENZIA CUMPĂRĂTORULUI PE ZILLOW: Probabilitate de recomandare ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Expertiză locală:               ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Cunoaşterea procesului: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Receptivitate:                    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Abilităţi de negociere:      ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Când am întălnit-o pentru prima dată pe Edit Gabor, ea ne-a explicat că meseria ei inseamnă nu numai vânzare, dar şi furnizare de servicii. Ne-a dovedit aceasta cu fiecare ocazie prin cunoştinţele sale ample privind construcţia de case şi piaţa locală. De fiecare dată când am vizionat o nouă proprietate, Edit a făcut o inspecţie atentă, căutând semne ale potenţialelor probleme şi comentând calitatea construcţiei, a finisajelor şi a dotărilor, etc.  Edit ne-a asistat de-a lungul multiplelor runde de negocieri pentru a obţine preţul cu care eram comfortabil. În cele din urmă am găsit proprietatea perfectă pentru noi şi suntem încântaţi de ea până acum. Cuvintele lui Edit care îmi plac cel mai mult sunt: “în momentul în care ai cumpărat o proprietate devi vânzător”.

 

 

Delray Beach, Florida, 33444 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului Şi Al Cumpărătorului 


 

| 3 DORMITOARE | 3 BĂI | GARAJ PT. 2 MAȘINI | 2,747 SF. | 255.20 M2 | PREȚ: $575,000 |

 

Casă familială perfect locată pe o parcelă cu o adâncime de 51metrii şi o lăţime de 28 metrii în căutata zonă istorică Swinton Avenue, la distanţă de câteva minute de celebra Atlantic Avenue şi plajă. Această proprietate delimitată într-un spaţiu recent renovat peisagistic oferă un minunat plan desfăşurat cu 3 dormitoare şi 3 băi complete  cu finisaje de marmură şi piatră naturală şi o terasă acoperită privată cu vedere spre un peisaj tropical luxuriant. Întregul interior şi garajul pentru două maşini este recent zugrăvit. Blaturi de granit, ferestre largi, cale de acces spaţioasă, copaci şi vegetaţie joasă care oferă intimidate din toate unghiurile recomandă această proprietate pe care nu aţi dori să o rataţi.

 

 

 

 

Brandon, Florida 33510 - În Calitate De Agent Imobiliar Al Vânzătorului


 

| 3 DORMITOARE | 2 BĂI | GARAJ PENTRU 2 MAȘINI | 136.38 M2 SPAŢIU UTIL | MĂRIMEA LOTULUI 0,10 HECTARE | PREŢ: $198,000 |

 

Perfect întreţinută, locuinţă familială individuală cu 3 dormitoare, 2 băi şi curte delimitată, este situată pe un teren de 0,10 hectare în inima zonei Brandon, în apropiere de I-75, I-4, de şcoli, de zonă comercială şi de restaurante. Fără restricţiii şi fără taxe HOA (taxe de administrare a proprietăţii)! Plan de partiţie desfăşurat, parchet de lemn masiv în dormitoare şi spaţiul de zi, gresie în spaţiile cu umezeală. Bucătărie reamenajată cu dulapuri din lemn, blaturi aspectuoase de granit, aparatură de inox, ferestre termopan noi, aer condiţionat instalat în urmă cu un an, magazie cu spaţiu suplimentar de depozitare în curte, uşa nouă la garaj şi multe altele recomandă această proprietate. Trebuie văzut! Nu pierdeţi ocazia!
Nu ezitaţi să mă contactaţi pentru mai multe informaţii!