+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Key West - punctul cel mai sudic al Statelor Unite continentale


Ca să ajungeți la Key West, punctul cel mai sudic al Statelor Unite continentale, situat pe o insulă din arhipeleagul Florida Keys, puteți alege să călătoriți cu maşina, să luați feribotul din Naples sau să zburați cu avionul. Orașul, cândva casa lui Ernest Hemingway, Tennessee Williams, Robert Frost, Harry S. Truman şi Jimmy Buffet, este în continuare faimos pentru viața culturală pe care o simțiți de îndată ce ajungeți aici. Galerii de artă, muzee, magazine, baruri, festivaluri, restaurante, pescuit în apă sărată, sporturi nautice, plajele numeroase sunt atracțiile turistice ale zonei. În timpul nopții, pe faimoasa stradă numită Duval Street veți regăsi tradiția păstrată de "bar hooping" (de băut în mai multe baruri într-o singură noapte, deobicei călătorind pe jos), numită Duval Crawl. O comunitate prosperă, un oraş fermecător, o destinație turistică populară, Key West este, de asemenea, şi un port în care se opresc vasele de croazieră, astfel că în orice moment apar vizitatori de toate cetățeniile.

Unele atracţii ale oraşului Key West:

  • Casa lui Ernest Hemmingway între anii 1928-1939, unde a creat, printre altele, "Pentru cine bat clopotele"
  • Atracţia cea mai vizitată şi fotografiată este Southernmost point pe Duval Street, modelul unui geamandure din ciment cu inscripţia „90 mile până la Cuba/ Punctul cel mai sudic al Statelor Unite continentale"
  • Mallory Square, locaţie unde în fiecare seară sute de turişti se adună să vadă apusul de soare, numit „Sunset Celebration”
  • O mulţime de restaurante, cafenele şi baruri, cel mai renumit fiind Sloppy Joe’s bar
  • Cel mai important loc turistic din oras, Duval Street, oferă magazine şi restaurante, dar şi o viaţă vibrantă de noapte 
  • Key West Lighthouse, transformat în muzeu, oferă o privelişte superbă asupra oraşului
  • Turul oraşului fie pe jos, cu maşina sau cu "Hop on, Hop off" care se opreşte la obiectivele turistice importante
  • Portul orașului, unde puteți închiria bărci pentru pescuit sau scufundări
  • Key West Aquarium, una dintre cele mai populare atracţii 
  • Harry S. Truman Little White House, "Mica Casa Albă", rezidenţa de iarnă al celui de-al 33 lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Harry S. Truman pentru 175 de zile, în timpul președinției sale între 1946 şi 1952.

Vizitaţi Key West, oraşul cel mai sudic al Statelor Unite continentale - nu veţi fi dezamăgiţi!

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY