+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Prezentăm Florida și cele mai populare orașe ale sale


Image

Florida

Statul Însorit

Image
Florida, amplasat între Oceanul Atlantic la est și  Golful Mexic la vest, este una dintre cele mai populare destinații turistice interne și internaționale din lume, respectându-și porecla de  Statul Însorit. În afară de climatul perfect, Florida oferă o multitudine de motive pentru a vă petrece vacanța aici sau a achiziționa o proprietate imobiliară în Florida, care este al patrulea stat ca populație din SUA.

Miami

Miami, „Orașul magic”, „Poarta către America”

Image
Miami este un oraș vibrant cu plaje frumoase, clădiri moderne și sclipitoare, vreme primitoare, proprietăți luxoase pe malul oceanului, nenumărate posibilități de divertisment și viață de noapte non-stop în stațiunea elegantă  South Beach. Imaginea orașului Miami în timpul nopții este una dintre cele mai spectaculoase priveliști din Statele Unite ale Americii.
Image
Image

Orlando

Capitala Mondială a Parcurilor Tematice

Image

Orlando este o destinație turistică de top din Statele Unite ale Americii, unde vin anual milioane de vizitatori din întreaga lume pentru a se bucura de parcurile tematice fantastice, atracții, artă, cultură, cumpărături, aventuri în aer liber și viața de noapte. Orașul este construit în întregime pentru a găzdui fluxul de turiști care sosesc zilnic cu avionul, mașina, autobuzul sau trenul.

St. Augustine

Cel mai vechi oraș din SUA

Image
În St. Augustine, cel mai vechi oraș din SUA, cu o istorie bogată și cu influențe spaniole, veți regăsi atmosfera de altădată, împodobit cu magazine, galerii de artă renumite, clădiri istorice și terase în aer liber. O imagine a unei lumi din trecut cu o serie de atracţii care îl diferențiază de orice altă destinație din Statele Unite ale Americii. Vă veți îndrăgosti de acest oraș minunat!
Image
Image

Fort Lauderdale

"Veneția Americii"

Image

Preluând numele unor forturi construite în timpul celui de-al doilea război Seminole, Fort Lauderdale este situat între Oceanul Atlantic și râul New River, având peste 300 km de canale navigabile. Orașul este plin de conace impresionante și mega-iahturi magnifice, ridicându-se cu adevărat la denumirea de „Veneția Americii” așa cum este scris pe sigiliul orașului.

Tampa Bay

Golful Mexic, Tampa, Clearwater, St.Petersburg

Image
Situată pe coasta de vest a Floridei centrale, Tampa Bay este o vastă zonă portuară, un estuar cu mai multe orașe importante, populate de peste 4 milioane de locuitori. Principala zonă urbană este alcătuită din orașele Tampa (al treilea cel mai mare oraș din Florida), St. Petersburg și Clearwater, care sunt conectate între ele printr-o rețea excelentă de transport.
Image
Image

Naples

Capitala mondială a golfului

Image

Naples este unul dintre cele mai dezvoltate și bogate orașe ale SUA, având al doilea cel mai ridicat procentaj de milionari pe cap de locuitor în SUA. Piața imobiliară este printre cele mai scumpe din SUA, cu proprietăți de vânzare de peste 40 de milioane de dolari. Numeroasele canale și casele de pe malurile apei conferă un element distinctiv orașului Naples și oferă acces la Golful Mexic pentru mulți proprietari de case.

Key West 

Arhipelagul Florida Keys

Image

Orașul Key West se află în cel mai sudic punct al Statelor Unite continentale și este un oraș insulă situat mai aproape de Cuba decât de Miami. Acest paradis subtropical face parte din arhipelagul Florida Keys, recunoscut pentru stilul de viață relaxat, viața de noapte bogată, palmieri, frumusețe naturală, diversitate culturală, arhitectură deosebită și locuri cu atmosferă istorică.

Image
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY