+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Servicii imobiliare complete


Având o experiență de peste 6 ani în domeniu, posed abilitățile și cunoștințele, timpul și energia necesară pentru a vă oferii servicii de consultanță complete și excelente.

  • Veți beneficia de asistență pentru identificarea proprietății perfecte în Florida (un apartament, o vilă într-un complex rezidențial, un conac) în funcție de nevoile, dorinţele și obiectivele dumneavoastră indiferent dacă este a doua dumneavoastră locuinţă, o casă de vacanţă sau o investiţie imobiliară.
  • Mereu actualizată, baza de date MLS, vă va ajuta să vă găsiți proprietatea oriunde în statul Florida.
  • Vă voi prezenta cele mai bune proiecte imobiliare dezvoltate recent, indiferent de zona selectată de dumneavoastră în Florida.
  • Voi negocia cele mai bune prețuri şi cele mai bune condiții pentru tranzacția dumneavoastră.
  • Veți beneficia de asistență deplină dacă obținerea unui împrumut este o opțiune pentru dumneavoastră.
Image
  • Vă voi pune în legătura cu alți prestatori de servicii, inspectori de proprietăți, societăți de asigurare, companii prestatoare de servicii de management, contabili, specialiști în finanțe şi taxe, avocați specializați în servicii de asistență imigrare, constructori.
  • Vă voi oferii servicii complete post vânzare – vă voi asista pentru deschiderea de conturi cu furnizori diverși (apă, canalizare, electricitate, internet, cablu, telefon, asociația de proprietari)
  • Veți beneficia de serviciile mele de design interior, în vederea mobilării proprietății dumneavoastră, indiferent dacă este a doua dumneavoastră locuinţă, o casă de vacanţă sau o investiţie imobiliară, pentru a corespunde cerințelor companiilor prestatoare de servicii de management pentru închirierea în regim hotelier. Proprietatea dumneavoastră va ieși în evidență!
  • Vă voi acorda asistența pentru a găsi cele mai bune companii prestatoare de servicii de management din zonă pentru a genera venituri în cel mai scurt timp posibil.
  • În cazul în care doriți să vindeţi proprietate din Florida, vă voi ajuta să tranzacționaţi proprietatea dumneavoastră la cel mai bun preț, conform analizei de piață și vânzărilor recente.
Un consultant imobiliar de elită nu doar intermediază proprietăți, ci se dedică în întregime clienților săi. Îmi doresc să fiu consultantul dumneavoastră pe viață!
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY