+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Proprietăți vândute, referințe


Image

Grand Estuary V - River Strand Golf & Country Club, Bradenton, Florida 34212 - În calitate de agent imobiliar al vânzătorului

Image
Bine ați venit în acest apartament de lux de pe ultimul etaj cu adevărat impresionant, care oferă o vedere uluitoare la lac și terenurile de golf. Acest apartament cu două dormitoare, două băi, mobilat cu bun-gust, complet utilat și gata de a fi locuit. Fie că căutați o reședință permanentă, o a doua locuință sau o proprietate de investiții, acest apartament oferă oportunități fără egal.

Bay Landing, Sarasota, Florida 34240 - În calitate de agent al cumpărătorului

Image
O casă modernă imaculată în comunitatea căutată din Bay Landing din Sarasota, Florida! Poziționarea sa permite patrunderea abundentă a luminii naturale, oferind un ambient luminos și modern în toate camerele. Cu tavanele înălțe de 9'4" (aproximativ 2.84 m), spatiul capătă un aer deschis și primitor. Cu un garaj atașat pentru un autovehicul și o intrare de două locuri pentru parcare, parcare nu va fi niciodată o problemă.
Image
Image

Heritage Harbour, River Strand, Bradenton, FL 34212 – În calitate de agent imobiliar al vânzătorului

Image
Experimentați stilul de viață visat în Florida în această luxoasă casă de familie din River Strand Golf & Country Club! Bine ați venit în această casă de familie exclusivă, complet mobilată și utilată, situată în comunitatea de golf închisă în stil stațiune de lux RIVER STRAND GOLF & COUNTRY CLUB din Bradenton, Florida. Pregătiți-vă să vă bucurați de viața în stil stațiune pe tot parcursul anului, unde luxul și liniștea coexistă fără effort.

Waterford At Palm Harbor Luxury Condo, Palm Harbor, Florida 34685 - În calitate de agent imobiliar al vânzătorului

Image
Bine ați venit în casa de vis! Acest apartament excepțional, rar disponibil pe piață, amplasat în mult-râvnita comunitate Waterford at Palm Harbor, în zona extrem de dorită East Lake, constând în 3 dormitoare, 2,5 băi, două garaje auto și fără cheltuieli de întreținere, este o descoperire cu adevărat rafinată. Nu amânați decizia de a profita de oportunitatea de a numi acest loc „casă dulce casă”!
Image
Image

North Port, Florida 34291 - În calitate de agent al cumpărătorului

Image
Bun venit la această frumoasă casă nou-construită, de tip unifamilial, model "Pineland", situată în North Port, Florida. Această proprietate uimitoare are 3 dormitoare, 2 băi, un living spațios, o sufragerie și o garaj pentru 3 mașini. Veți aprecia accentele elegante din piatră de pe fațada casei, podelele frumoase din gresie și aleea pavată modernizată.

Orlando, Florida 32819, Vista Cay - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Apartament complet mobilat și echipat, cu 2 dormitoare și 2 băi în comunitatea foarte căutată din Isles at Cay Commons din Vista Cay este ideal atât pentru închirieri pe termen scurt, cât și pe termen lung, ceea ce îl face o locație perfectă pentru oricine caută să genereze venituri prin închirierea proprietății. Intrați în posesia unui colț de Orlando!
Image
Image

Renaissance Oaks, Clearwater, Florida 33759 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Oportunitate unică de a locui în centrul Clearwater-lui în complexul rezidenţial privat Renaissance Oaks cu access securizat – o comunitate prestigioasă şi foarte căutată! Oferind o arhitectură europeană superbă, lucrări de construcţie de înaltă calitate, finisaje interioare unice, această casă elegantă cu 2 etaje şi piscină, bine amenajată, ultra-luxoasă, şi decorată profesionist, este fosta casă „model” Palm Island III al constructorului.

Delray Beach, Florida 33446 - În calitate de agent al cumpărătorului

Image
Cu un aspect de modernitate elegantă, această uluitoare casă tradiţională, decorată profesionist, este locată în The Bridges – o comunitate foarte dezirabilă. Locuinţă cu un nivel, prezintă un remarcabil concept de spaţiu deschis upgradat cu elemente de arhitectură personalizată, inclusiv minunate podele de marmură.
Image
Image

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3712, Winter Garden, Florida 34787 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Aveți posibilitatea să dețineți, să câștigați venit pasiv și să vă bucurați de acest apartament rar disponibil, complet mobilat și utilat, confortabil și spațios, cu 3 dormitoare, 2 băi, cu o suprafață locativă de 115 de metri pătrați, modelul JASMINE, situat la etajul 7, la doar câteva minute distanță de Walt Disney World, în una dintre cele mai prestigioase destinații de vacanță din lume.

Grand Estuary, Bradenton, Florida 34212 - În calitate de agent al vânzătorului și al cumpărătorului

Image
Apartamentul complet mobilat și echipat, cu 2 dormitoare și 2 băi, în complexului rezidențial River Strand Golf and Country Club, Bradenton, Florida oferă o vedere splendidă spre lac și terenul de golf. Vine la pachet cu un abonament anual la terenul de golf competițional cu 27 de găuri Arthur Hills. Poate fi utilizată ca rezidență permanentă, casă de vacanță sau investiție.
Image
Image

Riverstone, Lakeland, Florida 33811 – În calitate de agent al cumpărătorului

Image
Amplasare ideală în zona sudică a orașului Lakeland în comunitatea pitorească Riverstone, situată în apropiere de arterele principale de transport precum I-4, SR 570 (Polk Parkway), FL-92, FL-60, oferind o călătorie ușoară spre Tampa și Orlando, și aproape de cele mai bune magazine și restaurante. Această casă spațioasă dispune de o configurație cu un singur nivel, 4 dormitoare generoase, 2 băi complete, și un garaj pentru 2 mașini. Rezidenții de la Riverstone se bucură de facilități de tip resort.

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Spectaculoasă casă de vacanţă complet utilată şi mobilată, cu piscină privată şi spa, localizată în impresionanta comunitatea de golf Championsgate, la numai 15 minute de Disney World. Prezentând o faţadă de cărămidă, acoperiş de ţiglă şi având o alee de acces cu maşina pavată cu cărămidă, această proprietate decorată profesionist, compusă din 6 dormitoare şi 6 băi, poate găzdui confortabil 12 persoane.
Image
Image

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3514, Winter Garden, Florida 34787 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Acest apartament complet mobilat și utilat, confortabil și spațios, de tip BIRCH, situat la etajul 5, are 2 dormitoare, 2 băi și o suprafață de 135 de metri pătrați. Dispune de un balcon cu plasă de protecție și o frumoasă panoramă asupra lacului Austin și a stațiunii, fiind situat la doar câteva minute de Walt Disney World, în una dintre cele mai prestigioase destinații de vacanță din lume. Toate facilitățile și utilitățile sunt incluse în taxa de asociere!

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Locație excelentă! La doar 15 minute distanță de Disney World, această casă de vacanță cu 6 dormitoare și 6 băi, modelul Fiji, cu piscină strălucitoare și spa, este gata de a fi utilizată imediat și este decorată profesional. Este situată la doar 4 minute de mers pe jos de luxosul club Oasis. The Retreat at Champions Gate este o frumoasă comunitate de golf și resort, autorizată pentru închirieri pe termen scurt.
Image
Image

Delray Beach, Florida, 33444 - În calitate de agent al vânzătorului și al cumpărătorului

Image
Casă familială perfect locată pe o parcelă cu o adâncime de 51metrii şi o lăţime de 28 metrii în căutata zonă istorică Swinton Avenue, la distanţă de câteva minute de celebra Atlantic Avenue şi plajă. Această proprietate delimitată într-un spaţiu recent renovat peisagistic oferă un minunat plan desfăşurat cu 3 dormitoare şi 3 băi complete  cu finisaje de marmură şi piatră naturală şi o terasă acoperită privată cu vedere spre un peisaj tropical luxuriant.

Champions Gate, Davenport, Florida 33896 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Gata de mutare sau de închiriat, situată în dorita comunitate de golf cu pază non-stop, The Retreat at Champions Gate, la doar 15 minute distanță de Disney World, această proprietate spectaculoasă pe două niveluri, mobilată complet și decorată profesional, poate fi casa dumneavoastră de vacanță, o proprietate de închiriere pe termen scurt, generatoare de venituri sau reședința principală.
Image
Image

River Strand, Bradenton, Florida 34212 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Oportunitate unică de a intra în posesia unei proprietăţi în ediţie limitată concepută dupa modelul Tivoli, care vine la pachet cu calitatea de membru la clubul de golf competiţional cu 27 de găuri conceput de Arthur Hills. Situată în mult râvnita comunitate privată cu pază River Strand Golf & Country Club, această casă oferă un stil de viaţă luxos şi excepţional sub toate aspectele.

Isles At Cay Commons, Orlando, Florida 32819 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Ocazie rară pe piaţă! Proprietate la ultimul etaj cu 3 dormitoare şi 2 băi, situată pe colţ la extremitatea clădirii dotate cu lift, cu vedere parţială spre lac din balcon iar unul dintre dormitoare având vedere superbă spre lac, mobilată şi utilată, locată într-o zonă foarte căutată din comunitatea Isles at Cay Commons din Vista Cay, în imediata vecinătate a Centrului de Conferinţe Orange County şi la câteva minute distanţă de Disney World, Universal Studio, Sea World, Orlando Eye.
Image
Image

Pinnacle Point, Winter Haven, Florida 33880 – În calitate de agent al cumpărătorului

Image
Casa individuală nouă-nouță construit de Casa Fresca în Pinnacle Point, Winter Haven, este o comunitate de locuințe noi situată pe lângă FL-540, la doar 6 kilometrii est de Polk Pkwy și 3 kilometrii vest de US-17. Planul de etaj Valeria este o casă cu un singur nivel care include o suită principală separată, blaturi din granit în întreaga casă și o zonă centrală de living, dining și bucătărie perfectă pentru petreceri sau serile în familie.

Grand Estuary - River Strand, Bradenton, Florida 34212 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Odată ce devi proprietarul acestui apartament cu două dormitoare, două băi, complet mobilate, la cheie, rareori disponibil la etajul al patrulea în condominium-ul cu splendida vedere la lac şi terenul de golf obţi şi statutul de membru pentru clubul de golf competiţional cu 27 de găuri cu design Arthur Hill.
Image
Image

Clearwater, Florida 33761 - În calitate de agent al cumpărătorului

Image
Casa tip townhome extrem de spațioasă în inima zonei Countryside. Imensa câmpie din spatele casei oferă avantajele unei vieți fără griji în ceea ce privește întreținerea și oferă spațiu generos pentru activități. În apropiere se găsesc numeroase opțiuni de cumpărături și restaurante (Countryside Mall), precum și parcuri și școli (Davis, Safety Harbor, Countryside). Casa are patru dormitoare și două băi, cu ferestre și uși renovate și sunt echipate cu jaluzele de protecție împotriva uraganelor.

Lucaya Lake Club, Riverview, Florida 33579 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Oportunitate fantastică de a deține această casă în șir cu o priveliște uimitoare la un iaz și la peisaje naturale protejate, fără vecini în spatele casei, îngrijită cu atenție, cu 3 dormitoare spațioase, 2.5 băi și garaj pentru un singur automobil, și cu o terasă acoperită și ecranată în spate. Proprietatea este situată în comunitatea securizată și extrem de dorită Lucaya Lake Club, aproape de autostrăzi pentru naveta zilnică, școli, magazine și divertisment.
Image
Image

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Situată în apreciatul complex rezidenţial de golf The Retreat at Champions Gate, la 15-minute distanţă de parcurile Disney, această casă de vacanţă impresionantă cu două nivele, este complet mobilată şi cu posibilitatea de a fi închiriat în regim hotelier. Locuinţă decorată profesionist cu şase dormitoare, şase băi, terasă acoperită şi piscină încălzită, poate găzdui 12 persoane de o manieră luxoasă.

Azur At Metrowest, Orlando, Florida 32835 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Oportunitate excelentă de a deține acest apartament frumos și spațios, cu o suprafață de 93 de metri pătrați, care include 1 dormitor cu dressing, 1 baie cu cadă/cabină de duș, zone de locuit și de luat masa, precum și un pod situat la etajul al treilea, perfect pentru birou la domiciliu, cameră media, bibliotecă sau opțional al doilea dormitor.
Image
Image

Miami, Florida 33179 - În calitate de agent al cumpărătorului

Image
Spaţioasă locuinţă cu 3 dormitoare şi 2,5 băi, într-o comunitate supravegheată, locată la câteva minute de I-95, Aventura, shopping, restaurant şi plaje. Prezintă un plan deschis, tavane înalte, spaţii de depozitare generoase, pardoseală de gresie, dormitor matrimonial spaţios cu dressing şi baie, spaţiu de uscat rufe, curte privată îngrădită şi garaj.

Paradise Palms Resort, Kissimmee, Florida 34747 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Locație excelentă! Clubul cu o suprafață de 882 m2 este la doar un pas distanță! Acesta este un luxos și spațios townhome, mobilat și decorat profesional, situat în popularul complex rezidențial Paradise Palms, o comunitate rezidențială închisă, aproape de faimoasele parcuri de distracții Walt Disney, restaurante și zone comerciale.
Image
Image

Kissimmee, Florida 34747 -În calitate de agent al cumpărătorului

Image
Unitate renovată cu 2 dormitoare și 2 băi, autorizată pentru închiriere pe termen scurt. Acest apartament dispune de o terasă privată și ecranată, cu mese și scaune, cu vedere către o zonă împădurită. Dormitorul principal are un pat de dimensiuni regale, iar baia principală dispune de două chiuvete și o cadă și duș separat. Dormitorul pentru oaspeți are două paturi de o persoană, iar zona de locuit spațioasă include un șemineu. Casa de vacanță perfectă cu posibilitatea de a obține venituri din închiriere!

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3512, Winter Garden, Florida 34787 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Confortabil și spațios, complet mobilat și utilat, apartament cu 3 dormitoare, 2 băi, cu o suprafață de 130 de metri pătrați, modelul JASMINE, situat la etajul 5, cu balcon ecranat și o frumoasă vedere către stațiune și lac, amplasat la doar câteva minute de Walt Disney World, într-una dintre cele mai importante destinații turistice din lume - The Grove Resort & Water Park Orlando, situat pe o suprafață uimitoare de 106 acri de teren, cu priveliște la liniștitul lac Austin de 22 de acri.
Image
Image

Allegro Palm, Riverview, Florida 32835 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Oportunitate excelentă de a deține acest apartament constând din 1 dormitor cu baie, rar disponibil, spațios, luminos, la cheie, situat la ultimul etaj în comunitatea Allegro Palm, convenabil situată aproape de restaurante, centre comerciale, Home Depot, Teatrul Xscape și școli, cu acces facil la I-75. Allegro Palm asigură un stil de viață de tip stațiune și o serie de facilități.

Villages Of Bloomingdale, Riverview, Florida 33896 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Achiziționează sau închiriază! Situat în comunitatea închisă și fără întreținere, Villages of Bloomingdale din Riverview, acest apartament de la parter oferă un balcon acoperit, 3 dormitoare spațioase cu dressinguri, 2 băi, dormitoare separate, utilități interioare, iar bucătăria este deschisă către camera de zi/zona de luat masa, cu un bar pentru mic dejun pentru spațiu suplimentar de așezare. Amplasat într-o locație convenabilă, aproape de I-75, acces rapid la Crosstown Expressway, centrul orașului Tampa, magazine, restaurante, școli, cinematografe, centre comerciale și multe altele.
Image
Image

Crescent Place At Lake Lotus, Altamonte Springs, Florida 32714 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Un loc perfect pentru a numi acasă, în una dintre cele mai căutate comunități închise, Crescent Place Lake Lotus, amplasată în mod convenabil în apropiere de Maitland și SR 434, cu acces ușor la autostrăzile I-4 și 429, aproape de Seminole State College, magazine, restaurante, divertisment și școli cu evaluări înalte! Comunitatea este înconjurată de peisaje luxuriante și mature și oferă o mulțime de facilități. Nu ai putea cere mai mult - nu rata această oportunitate!

ChampionsGate, Davenport, Florida 33896 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Casă pe două etaje, mobilată și decorată elegant, cu 6 dormitoare, 6 băi, piscină privată și terasă ecranată, situată într-una dintre cele mai căutate comunități de închiriere din Orlando, The Retreat at Champions Gate, poate fi reședința dvs. principală, casă de vacanță sau proprietate de închiriere pe termen scurt, care generează venit. Planul unic poate găzdui 12 persoane în confort.
Image
Image

Villages Of Bloomingdale, Riverview, Florida 33896 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
O posibilitate de a intra în posesia acestei spaţioase locuinţe urbane cu două dormitoare, 2.5 băi, garaj pentru o maşină şi verandă, fără cheltuieli de întreţinere, situată în ansamblul rezidenţial Villages of Bloomingdale, dotat cu barieră pentru controlul accesului şi siguranţa proprietarilor.

Cypress Bend Of Countryside, Clearwater, Florida 33761 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Situat pe unul dintre cele mai întinse loturi de teren (cu o suprafaţă de 1426.52 metrii pătraţi) din căutată zonă Countryside, la extremitatea închisă în fund de sac a acestei remarcabile comunităţi – rezidenţă uni-familială cu o suprafaţă locuibilă de 203.82 metrii pătraţi constă în 3 dormitoare, 2 băi, garaj pentru două autoturisme, sufragerie, cameră de zi şi cameră de familie cu şemineu, precum şi un loc de luat masă adiacent bucătăriei şi o verandă închisă cu spa.
Image
Image

Highlands At Hunter's Green,Tampa, Florida 33647 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Apartament de vânzare la ultimul etaj, proaspăt vopsit și gata de mutare, situat în Higlands at Hunters Green, în cadrul comunității rezidențiale populare Hunter's Green Golf cu pază de 24 de ore, în centrul orașului New Tampa, lângă Wiregrass și Tampa Premium Outlet Mall, restaurante, școli prestigioase, cinematografe, spitale, terenuri de golf, cu acces rapid către centrul orașului și spre autostrăzile I-75, I-275.

Countryside, Clearwater, Florida 33761 -  În calitate de agent al vânzătorului

Image
Locaţie! Locaţie! Locaţie! Trăieşte în inima unei zone rurale foarte căutate, într-un mediu familial liniştit aflat în apropierea tuturor punctelor de interes:zonă comercială, restaurante, terenuri de golf, şcoli de elită, cinematografe, aeroporturi, facilităţi medicale, parcuri şi cele mai frumoase plaje din Florida.Te poţi muta într-o vilă spaţioasă de două etaje cu 4 dormitoare, 2 băi şi mansard ă, asa cum rar găseşti pe piaţă.
Image
Image

Paradise Palms Resort Townhome, Kissimmee, Florida 34747 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Bucuria întorcerii acasă este mereu aceiaşi. Această locuinţă pe două niveluri, complet mobilată şi echipată, având privire la lac şi fără vecini în partea din spate poate deveni căminul dumneavoastră, casă de vacanţă sau o sursă de venit. Paradise Palms Resort este una dintre cele mai populare comunităţi de tip staţiune situată la căteva minute distanţă de parcurile Disney, restaurante, zonă comercială şi alte atracţii.

Vista Cay/ Isles At Cay Commons, Orlando, Fl 32819 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Aceast impresionant apartament de lux la parter, total reamenajat, decorat cu gust, complet mobilat și echipat, cu 2 dormitoare, 2 băi, se găsește la parter, în Isles at Cay Commons, situată în imediata vecinătate a Orange County Convention Centre, și la câteva minute distanță de Disney World, Studio Universal, Sea World, Orlando Eye, zone de agreement, restaurante, baruri, magazine și mall-uri. Intră în proprietatea acestei oaze private și transform-o în rezidența ta permanentă, de vacanță sau investiție imobiliară.
Image
Image

Plantation, Florida 33324 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Adorabilă locuinţă cu un nivel, locată în comunitatea Sunset Cove cu pază 24 ore din 24 în prestigioasa zonă Central Park, cunoscută pentru şcoli A+, vecinătatea cu toate marile autostrăzi, centre comerciale, restaurante, terenuri de golf şi aeroport. Tavane înalte, bucătărie deschisă, blaturi de granit, dormitor separat, podele de gresie şi parchet laminat, obloane de protecţie împotriva uraganelor pentru toate deschiderile, curte interioară spaţioasă pavată cu cărămidă şi multe altele.

Wesley Chapel, Florida 33543 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Casa tip townhome fără necesitatea întreținerii, situată în comunitatea închisă Vermillion din Meadow Pointe, oferind acces convenabil către autostrăzile I-75 și I-275, la magazine, restaurante, divertisment și școli excelente. Parterul cu pardoseală ceramică include o bucătărie complet echipată, cu bar pentru micul dejun și cămară, o cameră de zi/ sufragerie, un ½ baie, precum și o terasă acoperită și pardosită, cu un spațiu de depozitare, care oferă o vedere către o zonă de conservare fără vecini în spate.
Image
Image

BellaVida Resort, Kissimmee, Florida 34746 -În calitate de agent al vânzătorului

Image
Cu o privelişte uimitoare spre o zonă de conservare, această proprietate la cheie, mobilată şi complet utilată cu 4 dormitoare, 4 băi, garaj convertit în camera de jocuri şi piscină privată încălzită, este o casă de vacanţă perfectă pentru închiriat in regim hotelier sau o a două casă în cea mai bună locaţie.

Brandon, Florida 33510 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Proprietatea perfect întreținută, o casă familială individuală cu 3 dormitoare, 2 băi şi o curte delimitată, este situată pe un teren de 0,10 hectare în inima zonei Brandon, în apropiere de I-75, I-4, de şcoli, de zonă comercială şi de restaurante. Fără restricţiii şi fără taxe HOA (taxe de administrare a proprietăţii) !
Image
Image

Venetian Place, Orlando, Florida 32822 - În calitate de agent al vânzătorului

Image
Un loc perfect pentru a fi considerat rezidență permanentă, un refugiu de vacanță sau o oportunitate excelentă de investiții! Această locuință de pe ultimul etaj, proaspăt vopsită și pregătită pentru mutare, se află în comunitatea închisă și cu vedere la apă, Venetian Place. Este situată la doar câteva minute de Aeroportul Internațional Orlando și de centrul orașului Orlando, aproape de principalele artere rutiere, restaurante, oportunități de cumpărături, facilități medicale și atracții turistice.

North Bay Village, Tampa, Florida 33615 - În calitate de agent imobiliar al vânzătorului

Image
Bun venit acasă în comunitatea securizată North Bay Village, aflată pe malul apei! Acest apartament situat la etajul doi, proaspăt vopsit și cu covor nou, este gata pentru mutare și reprezintă alegerea perfectă fie ca locuință principală, o casă de vacanță sau o oportunitate excelentă de investiții. Cu un dormitor și o baie, acest apartament primitor și fermecător vă așteaptă.
Image
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

CONTACT

Telefon: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Website: www.imobiliareflorida.ro

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY