Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Stiri
Hírek

Proiecte Imobiliare În Curs De Dezvoltare Din Florida


Sycamore Orlando Resort

 

Cel mai nou condo hotel din Orlando, va ocupa o suprafaţă de 4 hectare şi constă în 6 turnuri de câte 7 etaje. Pe fiecare nivel se găsesc între 8 şi 10 locuinţe cu 1, 2 sau 3 dormitoare, 380 de apartamente în total, complet mobilate şi decorate la cele mai înalte standard de lux şi confort, de inspiraţie contemporană. Sycamore Club, va ocupa un spaţiu de 2300 m2, desfăşurat pe trei nivele, oferând numeroase facilităţi, dotări şi servicii. Dezvoltatorul oferă venit garantat în primul an prin program de lease back, 10% pe an calculat la preţ de achiziţie!

 

Detalii

Encore Resort Homes - Casă De Vacanță În Reunion

Alegeţi să trăiţi în Reunion, una dintre stațiunile private cele mai renumite din Florida. Pe piața de închiriere competitivă din Orlando, Encore Resort Homes oferă unele dintre cele mai mari case de vacanțe, până la 12 dormitoare.

Detalii

Grove Resort & Spa Hotel Condo - Apartamente Orlando

În imediata vecinătate al Lacului Austin și doar la 5 minute de parcul de distracţii Disney World, cea mai nouă destinaţie de vacanţă din Orlando, The Grove Resort & Spa oferă 878 apartamente de lux complet mobilate.

Detalii

Lakewood National Golf  - Ansamblu Rezidenţial

Cea mai nouă comunitate de golf din oraş, Lakewood National Golf şi Country Club numără 477 vile individuale și 1110 apartamente, promite un stil de viață extraordinar, calitate şi confort ridicat!

Detalii

Miami - Proiecte Imobiliare În Curs De Dezvoltare

Cel mai mare și dezvoltat oraș al Floridei, dar și influent centru de afaceri al statului, orașul Miami este lider în industria financiară, comerț, cultură, presă, divertisment, artă, afaceri internaționale și cu multiple oportunități pe piața imobiliară.

Detalii

Bellavida Resort - Casă De Vacanță Kissimmee 

Ca proprietar al unei case de vacanță în ansamblul rezidențial BellaVida, amplasat strategic în centrul orașului Kissimmee, complex securizat și cu multiple facilități, veți simți că fiecare vacanță este specială, plină de amintiri de neuitat. 

Detalii

Sunny Isles Beach - Proiecte În Curs De Dezvoltare

O staţiune în continuă dezvoltare, situată de-a lungul faimosului bulevard Collins Avenue, Sunny Isles Beach, un adevărat pol internațional pentru iubitorii de climat tropical, atrage nenumărați turiști și investitori imobiliari din întreaga lume.

Detalii

The Retreat În ChampionsGate - Case, Vile, Duplexuri

Comunitate de golf într-un complex rezidențial de excepție situat în Orlando, cu inegalabile facilități şi confort neasemuit. Locaţie perfectă pentru a deţine o casă de vacanţă cu posibilitatea de a închiria în regim hotelier.

Detalii

The Sanctuary În Bradenton - Case, Vile, Duplexuri

Orașul Bradenton este exemplul viu pentru stilul de viață luxos din Florida. În complexul The Sanctuary, River Strand veți regăsi atât luxul, cât și vivacitatea Floridei, astfel încât veți simți cum visele se transformă în realitate.

Detalii